There is no place like a mother’s love

“Hej lille vän,

Återigen en varm dag. Börjar bli lite jobbigt för “gamla kärringar”. Men snart kommer hösten … och då trivs jag lite bättre med klimatet. Just nu inne och bakar en sockerkaka. I morron blir det glödstekt strömming med enbärsris på grillen, lingon och ädelost. Och naturligtvis färskpärer. Faktiskt en väldigt bra kombination på tallriken.

Har köpt på en del jordgubbar och mixat med socker … fryst … men det är gott ändå. Så du får smaka lite på den svenska sommaren. Skulle kanske plocka lite blåbär också ….?

Puss och kram

Från Mamsen”

…I just sat here for a few minutes reading the same message over and over again…taking in every part of my mother and her lovely ways, trying to figure out how to tell her how important she is and how much I appreciate her. And that I’m coming home in two days…